Nieuwe banden voor uw klassieke, ouderwetse kinderwagen!

Do-Retro®
nr. 30 2008 029 493 Deutsches Patent- und Markenamt
is het nieuwe merk voor prachtige nieuwe banden, die naar het voorbeeld van originele banden ontworpen zijn. Exclusieve banden, stabiel en mooi van vorm, vanaf nu te verkrijgen bij Dorothee Rijntjes www.kinderwagen-nostalgie.com
Speciaal door mij persoonlijk ontworpen en met de hulp van een gerenommeerde Duitse kunstoffabrikant verder ontwikkeld. Geproduceerd alleen voor Kinderwagen Nostalgie van elastisch, hoogwaardig zacht-PVC. Uiterlijk lijkt het op rubber, maar is beduidend sterker en onverwoestbaar.
Een nieuwe look en een ongekend wandelplezier voor iedere nostalgische kinderwagen die zijn tweede of misschien al derde ronde draait.

Overtuig uzelf van het uiterlijk en de uitstraling van Do-Retro® banden aan de hand van de foto's. Zij passen in nagenoeg elke velg, of u nu een Knorr kinderwagen uit de jaren 80 of een klassieke Silver Cross uit de jaren 50 bezit.

   
Hier een grotere foto                            Hier een grotere foto

Ik maak de banden op maat volgens uw eigen opgave. Meet hiervoor de diameter van de velg(en) op zonder de oude band mee te rekenen en geef die aan mij door. Neem in geval van twijfel a.u.b. altijd even contact op. Voor mij is het ook makkelijk als ik het merk van de kinderwagen weet, zodat ik u goed advies kan geven.

U ontvangt een duidelijke montage handleiding bij uw nieuwe Do-Retro® banden. Het is niet moeilijk om zelf de banden te monteren. U kunt mij ook de velgen toesturen of langskomen, zodat ik ze er voor u - zonder extra kosten - op kan zetten!

De prijzen vindt u in de onderstaande tabel.
(afwijkende maten zijn uiteraard ook mogelijk; ik heb hier alleen de standaard maten weergegeven)

Prijzen Do-Retro® kinderwagenbanden
Aantal en diameter Totale prijs
4 x 14 t/m 24 cm   €70,-
4 x 25 cm   €70,-
4 x 30 cm   €80,-
2 x 30 cm / 2 x 35 cm   €85,-
4 x 35 cm   €90,-
2 x 35 cm / 2 x 40 cm   €95,-
4 x 40 cm   €100,-
2 x 40 cm / 2 x 45 cm   €105,-
2 x 45 cm / 2 x 50 cm   €115,-

Betaling is vooraf. U ontvangt dan per ommegaande een betalingsbevestiging en ik stuur de banden de volgende dag naar u toe. Verzending kost €6,95 binnen Nederland. Andere landen graag op aanvraag.

Mijn bankverbinding:
ABN AMRO bank
t.n.v. D. RIJNTJES, HAREN (Dld)
IBAN: NL 33 ABNA 0400 2364 19
BIC: ABNANL2A

Geeft u eventuele klachten zo spoedig mogelijk aan mij door, in ieder geval binnen 5 dagen na ontvangst. Ondanks alle zorgvuldigheid kan er natuurlijk wel eens een probleem optreden, wat ik zo snel mogelijk zal verhelpen als dat mogelijk is. Ik wil er echter op wijzen dat ik niet aansprakelijk ben voor verkeerd bestelde banden of zoekgeraakte postzendingen. Maar altijd geldt voor mij en voor mijn klanten, dat er voor elk probleem wel een goede oplossing te vinden is, want het doel is toch dat u tevreden bent.

Mijn contactgegevens:
e-mail: dorothee.rijntjes@emslandtel.net

Dorothee Rijntjes
Brückenstrasse 60
49733 Haren
Duitsland
Tel. 0049-5935-8099036
website: www.kinderwagen-nostalgie.com

Do-Retro® banden
misschien niet de goedkoopste, maar wel de mooiste! En dat is toch de bedoeling!
Ik wens u veel rijplezier met uw kinderwagen!
Dorothee Rijntjes